Susținători ai Fondului Științescu Mureș


Fundaţia Comunitară Mureș este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii mureșene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor. În acelaşi timp, FCM pune la dispoziţia companiilor mureșene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.
Furnizează servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei lor din teritoriu. Cunosc în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât se pot adapta mult mai bine nevoilor locale.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Precizare:

Toți instructorii radioclubului nostru sunt voluntari care muncesc cu elevii în timpul liber, fără remunerare.

POSTĂRI POPULARE

MULȚUMIM TUTUROR CELOR CARE NE SUSȚIN !

·        Fondul Științescu Mureș
·         I.S.J. Mureș
·         Radioclubul Județean Mureș
·         Primăria comunei Râciu
·         Zilahi György (YO6OBG)
·         Mihai Suciu (LA/YO6SM)
·         Alexandru Menyei (YO6AL)
·         Mihaela Carmen (YO5MCM)
·         Sorin Barbu (YO2MSB)
·         Haraszti Werner (YO6OGW)
·         Ilie Bologa (YO6OCT)
·         Valentin Mariș (YO6DDF)
·         Székely Sándor (YO6PES)
·         Cătălin Vatra (YO3CAT)
·         Mihai Olteanu YO3OM (YO3GCL)
·         Reichel Gabor (YO6PVG)
·         Ovidiu Chiorean (YO6PIR)
·         Cristian Luca (YO6PFL)
·         Francisc Grunberg (YO4PX)
·         Vasile Giurgiu (YO6EX)

… și mulți alții !

YR1400VT

CONDIȚIILE ACTUALE DE PROPAGARE: